Η Επιχείρησή μας λειτουργεί στο χώρο των ανταλλακτικών και της εμπόριας φορτηγών από το 1988 με διαφορετική αρχικά επωνυμία, έδρα και με δύο συνεταίρους, ο ένας εκ των οποίων είναι ο Πέτρου Χρήστος.

Μετά από πολλούς κόπους κατάφεραν οι δύο συνέταιροι να χτίσουν την δική τους σύγχρονη στέγη που θα εξυπηρετεί με άνεση τις ανάγκες τους. Το 2005 όταν ο Πέτρου Χρήστος συνταξιοδοτήθηκε, έγινε ομαλός και συναινετικός χωρισμός της προηγούμενης εταιρείας και ιδρύθηκε η «Πέτρου Χ. – Β. & ΣΙΑ ΟΕ» με διακριτικό τίτλο Cosmotruck.

Αυτή η νέα εταιρεία –οικογενειακή επιχείρηση- εκπροσωπείται από τις 2 κόρες του, τους άντρες τους (Λευτέρη & Γιώργο) και τους εγγονούς . Ο «παππούς» πλέον Πέτρου Χρήστος ή «Ψύχραιμος» ή «Χρηστάρας» συνεχίζει ανελλιπώς και καθημερινά να δίνει τις συμβουλές του στην επιχείρηση, αλλά ταυτόχρονα έχει φροντίσει να προσφέρει και να μεταφέρει την πείρα του, την βαθειά γνώση του για τον κλάδο των ανταλλακτικών και των εξαρτημάτων που απέκτησε στην πολυετή πορεία του και την τεχνογνωσία του σε όλα τα θέματα που προκύπτουν, στους συνεχιστές του.

Η εταιρεία μας συνεχίζει με ανοδική πορεία, με το ίδιο ακριβώς αντικείμενο, με τους ίδιους πελάτες και προμηθευτές αλλά και με τη συνεχή αναζήτηση νέων καινοτόμων και οικονομικότερων προϊόντων, για την καλύτερη δυνατή και φιλική εξυπηρέτηση των πελατών της αλλά και τις ανταγωνιστικότερες τιμές.